gjennom lydløse ord
som møter deg

- får jeg sagt uten å si

Målfrid J Frahm Jensen

 


Kunst og fødselsdagskalender

Målfrid og Hilde

Foto: Tom Gaudland

Illustratør Hilde Hustoft har hatt flere utstillinger bl.a. separatutstilling ved Galleri Jæren i 2004 og 2006, fast utstilling ved Galleri Søya i Gjesdal og Galleri Jæren på Bryne, samt utstilling under Schizofrenidagene i Stavanger 2002.

Hilde og Målfrid J har samlet et utvalg av sine arbeider i en svært uttrykksfull og fargerik fødselsdagskalender. Foruten å være kunstnere er begge godt kjent med psykiatrien, Målfrid som pasient og Hilde som psykiater. Fargene i Hustoft sine maleri gjør kalenderen innbydende og lekker. Diktene til Målfrid sender ord fra et hjerte til et annet. Et dikt for hver måned.

Kunstnerne gir sin fortjeneste uavkortet til Gerd-Ragna Bloch Thorsens minnefond. Commentum Forlag støtter minnefondet med et kronebeløp pr solgte kalender.

Minnefondet ble opprettet for å hedre psykiateren og folkeopplyseren Gerd-Ragna Bloch Thorsens minne. Fondet skal vektlegge hennes engasjement omkring tverrfaglig utviklingsarbeid innen psykisk helse og samfunn. Gerd-Ragna var åpenhetens hærfører innenfor det psykiske helsefeltet. Hun døde brått av hjerteinfarkt 19. august 2006, kun 55 år gammel. Fondet administreres av Stiftelsen Psykiatrisk Opplysning. Se www.psykopp.no

Kalenderen, som er til å henge på veggen, består av 14 sider inkl. fremside og kan gjøre det lettere for deg å huske fødselsdager og andre merkedager. Kalenderen er en flott gave til noen som fortjener en påskjønnelse.

Utsalgspris kr 149,- Kjøpes hos din lokale bokhandler, og hos www.psykopp.no

Andre opplag

Nettbutikk